Lugo

Strada George Enescu 23, București 010303, Romania

Pășiți în universul culinar inspirat de bucătăria regiunii Emiglia Romagna, una dintre cele mai caracteristice pentru Italia. Vă invităm să descoperiți și să gustați din preparatele, serviciile și serile tematice spectaculoase din cadrul Lugo, alături de un vin din colecția excelentă de vinuri italienești și românești, create special pentru a completa ritualul culinar. Lugo vă așteaptă să descoperiți atmosfera efervescentă din centrul capitalei, într-o aventură gastronomică de neuitat, cu o serie de evenimente cu muzică live, seri de jazz sau petreceri tematice cu DJ.

La doar câteva minute distanță de mers pe jos, în zonă vă așteaptă alte trei restaurante italienești de top: Caffé Città din cadrul Radisson Blu Hotel, Roberto's Restaurant din incinta Athénée Palace Hilton, precum și Modigliani Restaurant de la InterContinental Hotel.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Caffé Città

București

Solicitați rezervare
Modigliani Restaurant

București

Solicitați rezervare
Roberto's

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Lugo

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin