Ginger Sushi Bar & Lounge

Calea Victoriei 75, București 030167, Romania

„THE NEW PLACE TO SUSHI”

La Ginger Sushi Bar & Lounge, preparatele întotdeauna proaspete pot crea dependență. Suntem siguri, în schimb, că pentru dumneavoastră gustul va fi unul desăvârșit și autentic.

Specialitățile asiatice concepute și pregătite după cele mai înalte standarde, chiar de către fostul bucătar șef de origine nepaleză, le veți putea degusta de acum înainte chiar în inima Bucureștiului, la parterul hotelului nostru partener de pe Calea Victoriei - Radisson Blu.

Partenerii noștri de la Ginger vă așteaptă cât mai curând să încercați cele mai bune platouri cu sushi, sashimi și nigiri. Vă dezvăluim că echipa lor tânără și entuziastică abia așteaptă să vă cunoască!

În mod normal, restaurantul este deschis zilnic de la 18:00 la 23:00, mai puțin duminica.

Capitala României nu duce lipsă de fine-dining cu influență asiatică: Kunnai vă invită la un răsfăț culinar tailandez. În zona Dorobanți, partenerii noștri de la Yoshi Sushi & Teppanyaki vă propun numeroase specialități asiatice, în timp ce zona de nord a orașului vă oferă oportunitatea de a păși în universul NADASAN - Asian Cuisine.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Kunnai

București

Solicitați rezervare
Yoshi Sushi & Teppanyaki

București

Solicitați rezervare
NADASAN - Asian Cuisine

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Ginger Sushi Bar & Lounge

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin