NAIVE

Bulevardul Ion C. Brătianu, 36 București, Romania

La 90 de ani de la inaugurare, Magazinul București -emblema perioadei Interbelice- renaște și, odată cu el, se naște Naive.  
Situat la ultimul etaj, cu o panoramă impresionantă asupra orașului, locația se remarcă printr-un design elegant, dominat de elemente inspirate din natură, care se îmbină armonios formând un spațiu în care vei vrea să revii iar și iar pentru doza ta de energie pozitivă. 

Începând de la arhitectura clădirii, care păstrează maiestuosul aer interbelic, continuând cu designul interior și preparatele culinare care îmbină perfect arome tradițional românești, Naive este o experiență de poveste. 

Contrazice ideea de a nu putea avea totul și demonstrează că poate fi orice îți dorești, un restaurant în care maeștrii bucătari dau formă și gust preparatelor, un bar elegant cu o selecție bogată de vinuri și cocktailuri signature, dar și un spațiu de întâlniri business și coworking care te inspiră.

Bucureștiul este frumos atunci când îl vezi de sus, însă devine spectaculos atunci când îl descoperi de la Naive.


Descoperiti locatia


Solicitati o rezervare la

NAIVE

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin