Four Seasons Dorobanți

Calea Dorobanți 181, București, Romania

Situata pe Calea Dorobantilor, într-o casă boierească desfășurată pe douaănivele, locația în sine este deosebit de elegantă. Tonurile de alb și bej, decorurile din lemn ce întruchipează motive arabe străvechi reinterpretate în stil modern, alcătuiesc un ambient intim și sofisticat.

Spațiul este potrivit pentru o cină romantică, un prânz copios în timpul săptămânii, o întâlnire cu prietenii sau familia, o aniversare, petreceri și evenimente private.

În meniu se păstrează valentele tradiționale pentru care mâncarea libaneză este apreciată în toată lumea, la care s-au adăugat câteva amprente personale ce aduc un strop de modernitate și savoare.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Yoshi Sushi & Teppanyaki

București

Solicitați rezervare
Sharkia

București

Solicitați rezervare
NUBA Cafe

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Four Seasons Dorobanți

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin