Yoshi Sushi & Teppanyaki

Strada Puțul lui Zamfir 65, București 014192, Romania

Yoshi Sushi & Teppanyaki, o poveste despre pasiunea pentru bucătăria japoneză de top; dar este și despre karma bună, fericire și oameni frumoși. Un restaurant cu un design cool și totodată elegant. Un loc special, în care puteți savura delicii japoneze și în care vă puteți bucura de un ambient primitor, de o echipă prietenoasă și de energie pozitivă.

Tradiționalul sushi este cu siguranță cel mai cunoscut și consumat preparat din gastronomia japoneză. A devenit un brand la nivel mondial care, fără îndoială, ajută enorm la promovarea culturii nipone. Însă bucătăria japoneză e mult mai complexă de atât. Este despre combinații inedite, despre texturi, sosuri, condimente, pește crud, dar și gătit, carne preparată cum nici nu v-ați putea imaigna. Și da, este cu siguranță și despre o alimentație sănătoasă.

Bucureștiul nu duce lipsă de fine-dining cu influență asiatică: Ginger Sushi Bar & Lounge vă invită la un răsfăț culinar asiatic pe Calea Victoriei. În zona Dorobanți, partenerii noștri de la Kunnai vă propun numeroase specialități tailandeze, în timp ce zona de nord a orașului vă oferă oportunitatea de a păși în universul NADASAN - Asian Cuisine.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Kunnai

București

Solicitați rezervare
Ginger Sushi Bar & Lounge

București

Solicitați rezervare
NADASAN - Asian Cuisine

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Yoshi Sushi & Teppanyaki

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin