Kunnai

Strada Copilului 18, București 012178, Romania

Deschis în anul 2021, restaurantul nostru partener, Kunnai, reprezintă bucătăria tailandeză contemporană în inima capitalei, situată într-o zonă rezidențială cu vedere la Parc. O parte ascunsă a Tailandei moderne în Europa de est, Kunnai oferă o varietate de preparate tailandeze, concepute cu măiestrie de către Anne Ampawan și echipa ei. Kunnai înseamnă „doamnă modernă”, o ilustrare a lumii contemporane. Locația în sine este unică, simplă, însă superb decorată, ca parte a experienței culinare de neuitat. O selecție de vinuri atent concepută alătură de o listă variată de băuturi tropicale, completează experiența culinară tradițional tailandeză, cu influențe contemporane, oferind o oportunitate de a savura aceste preparate, atât pentru cunoscători, cât și pentru cei ce încă nu au încercat acest tip de bucătărie.

În mod normal, Kunnai este deschis zilnic între 12:00 și 23:30.

Bucureștiul nu duce lipsă de fine-dining cu influență asiatică: Ginger Sushi Bar & Lounge vă invită la un răsfăț culinar tailandez pe Calea Victoriei. În zona Dorobanți, partenerii noștri de la Yoshi Sushi & Teppanyaki vă propun numeroase specialități asiatice, în timp ce zona de nord a orașului vă oferă oportunitatea de a păși în universul NADASAN - Asian Cuisine.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Yoshi Sushi & Teppanyaki

București

Solicitați rezervare
Ginger Sushi Bar & Lounge

București

Solicitați rezervare
NADASAN - Asian Cuisine

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Kunnai

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin