The Manor

Bulevardul Nicolae Titulescu, Craiova, Romania

Partenerii noștri de la The Manor reprezintă o adevărată prezență gastronomică pe harta Craiovei. Vila în care este amenajat impresionantul restaurant constituie un monument istoric din secolul XX. La o simplă privire aruncată peste meniu, veți ajunge la aceeași concluzie ca și ghidul Gault&Millau: „Meniul acoperă toate gusturile, trecând de la paste și risotto la fripturi de vită, burgeri, fructe de mare și multe altele – inclusiv un meniu de mic dejun și unul pentru copii. Tartarul de ton roșu cu guacamole este un bun aperitiv fusion asiatic, iar mușchiul de vită cu sos de piper verde e un clasic corect executat. Dacă ți-e poftă de ceva dulce, încearcă Jamaica, un mix de cacao și vanilie în varii forme. Meniul de băuturi nu se abate de la calea știută, dar e destul de generos să acompanieze o masă ori o seară cu prietenii.”

Cotat #1 pe TripAdvisor de către vizitatorii săi, The Manor este deschis zilnic, în mod normal, de la 10:00 la 23:00.

La doar 500 de metri distanță, veți putea păși în lumea Ramada Plaza Craiova, hotelul nostru partener de 4 stele, cuprinzând Ellipse Restaurant și Focus Bar.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Epoca Steak House & Wine Bar

Craiova

Solicitați rezervare
Ellipse Restaurant

Craiova

Solicitați rezervare
Focus Bar

Craiova

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

The Manor

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin