Poesia Restaurant

Bulevardul Aviatorilor 78, București 014192, Romania

Restaurantul Poesia a fost creat pentru iubitorii de experiențe gastronomice fine. De la decorul ce îmbină stilul glamour mediteranean cu accentele vintage–rustic, până la meniul rafinat și gustos, cu influențe ale bucătăriei italienești îmbinate cu savoarea mediteraneană.

Echipa de bucătari testează și creează zilnic arome speciale, într-un meniu conturat cu multă pasiune, ce cuprinde un melanj delicious de ingrediente și condimente specific mediteraneene, de cea mai bună calitate. Meniul Poesia adună peste 70 de preparate, preponderent pe bază de pește și fructe de mare, dar și carne, gătite proaspăt în fiecare zi.

Când vine vorba de alte locații de top cu specific italienesc din București, gândul nostru merge imediat la Trattoria Lugo de la Piața Romană, Cucina găzduită în JW Marriott Bucharest Grand Hotel, precum și Caffé Città din cadrul Radisson Blu Hotel, Bucharest.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Caffé Città

București

Solicitați rezervare
Cucina

București

Solicitați rezervare
Lugo

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Poesia Restaurant

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin