Casa Hirscher

Piața Sfatului 12, Brașov 500025, Romania

Experiența Hirscher constă într-o ambianță cosmopolită în care totul respiră eleganță, discretie, un loc unic în care valorile nobile din trecut sunt păstrate, dar sunt îmbinate cu măiestrie cu elemente moderne.

• un restaurant de o excelentă armonie estetică

La Casa Hirscher, calitatea este de netăgăduit în ce privește alcătuirea meniului și executarea preparatelor, selecția de vinuri și chiar ambientul muzical!

În centrul vechi al Brașovului, alte două restaurante partenere premium vă așteaptă: La Mediterra, specificul mediteranean al acestora vă va depăși așteptările, în timp ce cocktail-urile și preparatele Luther Brasserie & Lounge vă vor asigura o masă de neuitat alături de prieteni sau de partener(ă).


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

4 Anotimpuri

Poiana Brașov

Solicitați rezervare
Luther Brasserie & Lounge

Brașov

Solicitați rezervare
Mediterra

Brașov

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Casa Hirscher

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin