Zexe Herăstrău

Șoseaua Nordului 7-9, București 077190, Romania

Conceptul partenerilor noștri de la Zexe se definește ca o inițiativă de restaurare a gastronomiei românești. Orice gourmet iubitor de-al acesteia sau în căutarea ei devine necesar Zexist. În cadrul meniului lor, cele două restaurante lansează două noi noțiuni culinare:

Mâncăruri uitate - restituiri, în care regăsim câteva rețete vechi din bucătăria românească de la sfârșit de secol XIX, preparate cu ingrediente, cum ar fi racul, caracatița, porcul de Mangalița și claponul.

Mâncăruri românești pe cale de apariție, în care bucătăria românească redevine dinamică și creativă. Precum înaintașii la epocă, bucătarii au luat materii prime dintr-o altă geografie, încercând să le prepare conform gustului național.

Fără îndoială, Zexe Herăstrău și Zexe Icoanei vor rămâne alegerile noastre situate pe primul loc în materiale de preparate cu specific românesc. Oricât de mult am încerca să le ridicăm în slăvi experiența culinară în cuvinte, la sfârșit de zi ne dorim ca dumneavoastră să le pășiți pragul și să vă convingeți de tot ceea ce am prezentat.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Zexe Zahana Gastronomică Icoanei 80

București

Solicitați rezervare
OSHO

București

Solicitați rezervare
Poesia Restaurant

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Zexe Herăstrău

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin