MR. LIVIU FLORESCU

Strada Grigore Alexandrescu 7, București 010621, Romania

Tânăr antreprenor, domnul Liviu Florescu este pasionat de bucătăria partenerilor noștri de la Kunnai, precum și de preparatele delicioase de la Lugo și Taverna Sârbului.

Agenția sa din București, CRAFT Interactive, este specializată în performance marketing. Împreună cu echipa sa, construiesc mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care aceștia cresc performanța și notorietatea business-urilor.

Concret, agenția CRAFT Interactive vă poate ajuta cu o strategie digitală, branding, web design, performance marketing, Google Ads, e-mail marketing, social media și online advertising.

Pentru membrii Imperia Club, Liviu Florescu pune la dispoziție discount-uri în funcție de abonamentele personalizate pentru care se optează.


Aflati mai multe


Luati legatura cu

MR. LIVIU FLORESCU

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2023 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin