Unirea Spa

Piața Unirii nr. 5, Iași 700056, Romania

Situat în cadrul hotelului nostru partner, Unirea Hotel & Spa, spa-ul Unirea vă invită să vă bucurați de una dintre cele mai moderne locații spa din Iași, care vă pune la dispoziție o piscină acoperită, saune, o zonă fitness și o gamă variată de masaje și terapii.

Printre serviciile oferite de Unirea Spa, vă propunem să descoperiți drenajul limfatic, electrostimularea, exfolierea organică, masajul la patru mâini, masajul antiinflamator cu săruri și ierburi pentru spate dureros, masajul cu magneziul sau masajul cu miere, printre multe altele.

În cazul în care după o ședință la spa doriți să vă delectați papilele gustative, în cadrul aceluiași hotel partener, CitiZen Bistro & Lounge și Restaurant Panoramic vă așteaptă într-un cadru deosebit și cu preparate pe măsură.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

CitiZen Bistro & Lounge

Iași

Solicitați rezervare
Panoramic Restaurant

Iași

Solicitați rezervare
Unirea Hotel & Spa

Iași

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Unirea Spa

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin