The Garden

Calea 13 Septembrie 90, București 050726, Romania

The Garden este terasa de vara cu iz de libertate, unde va puteti ascunde de aglomeratia si zumzetul urban si va puteti concetra pe lucrurile care va fac cu adevarat fericiti. Aici va puteti bucura de o dupa-amiaza linistita, de vizionarea evenimentelor sportive ale perioadei sau de o seara in pasi de dans, intr-un ambient incantator, din Mai pana in Septembrie.

Atmosfera placuta este perfect completata de delicioasele preparate din meniu si de bauturile racoritoare facute in casa. De asemenea, daca v-ati hotarat sa ne vizitati, ati face bine sa nu ratati inghetata proaspata homemade si cu diferite arome, pentru gustul fiecaruia. Este delicioasa!

 


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Cucina

București

Solicitați rezervare
JW Steakhouse

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

The Garden

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin