Syndicate Bar & Lounge

Strada Sindicatelor, Cluj-Napoca, Romania

Atunci când ne gândim la o seară reușită, partenerii noștri de la Syndicate Bar & Lounge reprezintă alegerea care evocă sentimentul și șarmul unei locații deosebite. Barul vă va oferi o selecție impresionantă de băuturi de top. Dacă vă doriți să explorați și să descoperiți arome unice, atunci vă invităm să le descoperiți meniul normal și cel Decouverte Gueridon. Vă sfătuim să nu părăsiți locația fără a încerca single malt-ul, cognac-ul, armagnac-ul sau romul, care vă vor scoate garantat din rutină și vă vor ajuta să uitați de preocupările cotidiene.

În mod normal, locația funcționează zilnic de la 11:00 la 22:00.

La cel mult 10 minute distanță de mers pe jos, veți putea vizita BELUGA Concept, restaurantul nostru partener, cu specific italienesc, recunoscut pentru calitatea ingredientelor și a preparatelor sale.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Beluga Concept

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Marco Polo Restaurant

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Syndicate Bar & Lounge

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin