Restaurant Splendid

Bulevardul Mamaia 477, Constanța 900001, Romania

Restaurant Splendid vă propune o combinație excelentă și savuroasă de preparate tradiționale românești și internaționale. În fiecare dimineață, locația servește un mic dejun copios și variat. Partenerii noștri vă invită să vă bucurați de cea mai importantă masă a zilei relaxându-vă cu o vedere superbă către lacul Siutghiol. Aranjamentul meselor este conceput astfel încât o masă servită cu prietenii sau o cină romantică în doi să devină experiențe de neuitat, într-o atmosferă de bistro italian.

În condiții normale, Restaurant Splendid servește micul dejun între 07:00 și 10:00, prânzul à-la-carte între 12:00 și 15:00, iar cina à-la-carte între 17:00 și 22:00.

Stațiunea Mamaia vă oferă alte alegeri de restaurante și locații partenere excelente: la doar 4 minute cu mașina, Restaurant Coriolis din cadrul Hotel Iaki vă așteaptă cu beneficii exclusive. Pentru încă 4 minute petrecute la volan pe Bulevardul Mamaia, puteți păși pragul Ramada Constanța, care vă așteaptă în cadrul Centrum Bar, Atmosphere Sky Bar și Restaurant Blanche.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Restaurant Coriolis

Mamaia

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Restaurant Splendid

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin