Restaurant Coriolis

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, Romania

Deschis pe durata întregului an, Restaurant Coriolis reprezintă locul unde vă vor fi delectate papilele gustative, într-un peisaj select și plăcut. Meniul gândit de partenerii noștri vă propune o selecție de preparate românești, precum și o varietate de specialități internaționale: de la carpaccio de vită cu rucola și parmezan delicios, la o serie de salate cu mușchi de vită, piept de rață, somon sau pui la grătar, meniul nu se oprește aici. La litoral, preparatele din pește și din fructe de mare sunt nelipsite: doradă sau biban la plită cu Julien de legume cu susan, somon la plită cu orez negru şi sos vinegretă, precum și caracatiţă cu sos de citrice, dar și creveţi cu sos de unt şi lămâie cu oregano. În speranța că am reușit să vă stârnim interesul și apetitul, vă vom lăsa să descoperiți personal restul delicateselor din meniu.

În mod normal, restaurantul este deschis pentru prânz à-la-carte între 12:30 și 15:00, iar pentru cină à-la-carte între 19:00 și 23:00.

Stațiunea Mamaia vă oferă alte alegeri de restaurante și locații partenere excelente: la doar 4 minute cu mașina, Restaurant Splendid, vă așteaptă cu entuziasm în cadrul Splendid Conference Hotel & Spa. Pentru încă 4 minute petrecute la volan pe Bulevardul Mamaia, puteți păși pragul hotelului nostru partener, Ramada Constanța, care vă invită să serviți masa à-la-carte în cadrul Restaurant Blanche, să socializați în Centrum Bar sau să vă bucurați de o băutură la alegere și de o panoramă superbă în Atmosphere Sky Bar.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Restaurant Splendid

Constanța

Solicitați rezervare
Atmosphere Sky Bar

Constanța

Solicitați rezervare
Restaurant Blanche

Constanța

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Restaurant Coriolis

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin