NADASAN - Asian Cuisine

Strada Virgil Madgearu 27, București 077190, Romania

Povestea NADASAN a început nu demult, dar are la bază pasiunea pentru mâncarea și cultura asiatică. A fost creat pentru dumneavoastră un meniu complex și savuros, cu peste 40 de preparate specific asiatic, dar și internațional. Acesta conține pe lângă selecția de supe: Miso soup, Tom yum soup, Ramen, numeroase tipuri de sushi, dar și preparate calde precum orezuri, noodleși, salate și deserturi.

Sunt de menționat și steak-urile lor de excepție. NADASAN - Asian Cuisine ne promite că experiența culinară trăită la ei în restaurant va fi de neuitat. Sunteți așteptați într-un spațiu elegant, plin de bun gust, să savurați produsele noastre.

Mâncarea cu specific asiatic se regăsește în multiple locații partenere de top din capitală: Yoshi Sushi & Teppanyaki vă așteaptă în zona Dorobanți, în timp ce pe Calea Victoriei sunteți invitați să descoperiți experiența Ginger Sushi Bar & Lounge în cadrul Radisson Blu Hotel, Bucharest. În materie de mâncare tailandeză, considerăm că merită să vizitați Kunnai.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Kunnai

București

Solicitați rezervare
Yoshi Sushi & Teppanyaki

București

Solicitați rezervare
Ginger Sushi Bar & Lounge

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

NADASAN - Asian Cuisine

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin