Modigliani Restaurant

Bulevardul Nicolae Bălcescu 4, București 010051, Romania

Restaurantul Modigliani are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: delicii culinare preparate după reţete italiene, cu ingrediente autentice, insoțite de vinuri din podgorii italiene renumite. Decorul clasic și atmosfera creată de acordurile live de pian, lumina difuză și reproducerile după picturile celebrului Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seară romantică, dar și pentru o cină de afaceri, cu o adevărată savoare italiană. Acest restaurant partener este certificat „Ospitalità Italiana” și „Academia della Cucina Italiana” pentru autenticitatea italienească pe care o practică și promovează.

În materie de alternative excelente pentru o masă in stil italienesc, recomandările noastre de top din București sunt Poesia Restaurant din zona Aviatorilor, alături de Cucina din cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, precum și Caffé Città din Radisson Blu Hotel, Bucharest.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Caffé Città

București

Solicitați rezervare
Cucina

București

Solicitați rezervare
Poesia Restaurant

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Modigliani Restaurant

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin