Marco Polo Restaurant

Strada Sindicatelor, Cluj-Napoca, Romania

Partenerii noștri vă invită pe urmele lui Marco Polo, să descoperiți comori culinare din Europa prin Orientul Mijlociu până în Asia. S-au jucat cu ingrediente, forme și culori, cu scopul de a vă încânta papilele gustative.

În fiecare zi, micul dejun de la DoubleTree by Hilton Cluj - City Plaza vă oferă un motiv de a vă începe ziua în cel mai bun mod cu putință. Aici veți găsi o cafea excelentă și ceaiuri gourmet care să vă deștepteze, precum și o întreagă varietate de opțiuni sănătoase precum granola, iaurt natural, pâine integrală și cereale - precum și gustări dulci - toate concepute să vă ofere în avans energia necesară pentru o zi splendidă! Restaurantul Marco Polo este recunoscut pentru calitatea micului dejun, nu doar pentru preparatele à-la-carte.

În mod normal, locația funcționează zilnic de la 07:00 la 23:00.

La cel mult 10 minute distanță de mers pe jos, veți putea vizita BELUGA Concept, restaurantul nostru partener, cu specific italienesc, recunoscut pentru calitatea ingredientelor și a preparatelor sale.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Beluga Concept

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Syndicate Bar & Lounge

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Marco Polo Restaurant

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin