Lido's Brasserie

Bulevardul General Gheorghe Magheru 5-7, București 010321, Romania

Lido's Brasserie este alegerea ideală pentru a vă petrece orice moment al zilei. În cadrul acestui restaurant partener, veți putea servi un prânz care ar satisface până și cel mai mare gurmand sau veți putea savura un cocktail pregătit la perfecție.

Situat la parterul hotelului partener al clubului, Hotel Lido by Phoenicia, Lido's Brasserie beneficiază de o frumusețe aparte și de o valoare istorică de neegalat. Elementele Art Deco și curentul modernist al design-ului ales conferă un peisaj de poveste, într-una din cele mai renumite zone ale capitalei - bulevardul Magheru.

În meniul de la brasserie veți regăsi delicatese precum creveți black tiger cu alge marine, risotto cu fructe de mare, terină de foaie gras cu dulceață de dovleac, piept de rață cu fagottini cu brânză și sos de smochine și deserturi precum pavlova sau tiramisu cu cafea de origine.


Descoperiti locatia


Solicitati o rezervare la

Lido's Brasserie

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin