L'Atelier Relais & Chateaux

Intrarea Aurora, București 030167, Romania

Încă din 2018, partenerii noștri de la L'Atelier s-au alăturat prestigioasei asociații de hoteluri și restaurante Relais & Châteaux, care are la nucleu „arta de a trăi” [l'art de vivre] prin experiențele culinare și ospitaliere pe care își propune să le creeze, pentru fiecare oaspete care le trece pragul.

Tocmai ca și Hotel Epoque, în care acest restaurant de fine-dining este localizat, L'Atelier reprezintă o alegere nemaipomenită atât pentru servirea unei mese de afaceri, cât și pentru o ieșire amicală. Pe durata sezonului cald, cocheta lor terasă vă va asigura liniștea de care veți avea nevoie în inima capitalei, la doar câteva minute distanță de parcul Cișmigiu.

În materie de preparate franțuzești de specialitate, partenerii noștri nu dau greș: Întreg meniul este atent conceput de către echipa L'Atelier, pornind de la cele mai înalte standarde gastronomice și folosind preponderent ingrediente locale și de sezon.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Epoque Hotel Relais & Châteaux

București

Solicitați rezervare
JW Marriott

București

Solicitați rezervare
Suter Palace Heritage Boutique Hotel

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

L'Atelier Relais & Chateaux

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin