JW Steakhouse

Calea 13 Septembrie 90, București 050726, Romania

Vita USDA Black Angus, impecabil pregatita, este vedeta incontestabila a casei. Aceasta carne de o savoare deosebita are marea calitate de a satisface exigentele celor mai pretentiosi cunoscatori si de a-i converti pe cei care nu sunt mari amatori de carne de vita.

Daca vita USDA Black Angus este vedeta meniului, broilerul este vedeta bucatariei. Acest echipament profesional prepara carnea la 750 de grade, sigiland in interior savoarea si aromele acesteia.

Calitatea deosebita a steak-ului este pusa cel mai bine in valoare de un vin pe masura. Iar meniul de vinuri al JW Steakhouse ofera peste 100 de variante diferite.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Prime Steaks & Seafood

București

Solicitați rezervare
OSHO

București

Solicitați rezervare
dabeef

București

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

JW Steakhouse

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin