Forest Restaurant

Calea Codrului 11-15, Sinaia 106100, Romania

Ioana Hotels Sinaia, deţine un restaurant ridicat în mijlocul naturii, printre zecile de copaci lăsaţi să facă parte din arhitectura construcţiei. Nu e vorba de un restaurant oarecare, ci de un loc special! Vei fi plăcut surprins de felul în care se comportă ospătării cu oaspeţii, dar mai ales de gustul preparatelor. Meniul este atât de variat încât cei de la hotel s-au gândit să lase un exemplar în fiecare cameră.

Decorul merită menționat, restaurantul este foarte frumos și impecabil aranjat în direcția conceptului “Forest”. Practic este în mijlocul pădurii și din loc în loc sunt trunchiuri de copaci (copaci reali, care dincolo de acoperiș au frunze) și este decorat cu căsuțe de păsări, felinare, sobițe, butoaie și altele din aceeași familie.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Ioana Hotel

Sinaia

Solicitați rezervare
Hotel Belvedere

Brașov

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Forest Restaurant

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin