Focus Bar

Calea București 1, Craiova 200678, Romania

Situat în lobby-ul Ramada Plaza Craiova, Focus Bar vă așteaptă în fiecare zi să vă savurați cafeaua, să vă puteți întâlni cu partenerii sau pentru o pauză binemeritată la un cocktail, într-un spațiu cu un design plăcut și elegant. Gama de băuturi este completă, de la cele tradiţionale, până la cele mai fine, iar locul este ideal pentru petrecerea timpului, în orice manieră vă veți putea imagina.

Programul normal de funcționare al barului este de la 08:00 la 24:00.

În cadrul aceluiași hotel partener, Restaurantul Ellipse este locul perfect pentru micul dejun, conferințe și mese de grup care ofera o ambianță sofisticată si variante de preparate din bucătăria locală și internațională. Fiecare preparat este creat cu accent pe arome cât mai variate, fiind folosite cele mai proaspete ingrediente.

Programul normal de funcționare al restaurantului este de la 07:00 la 10:00 (luni-vineri) și de la 07:00 la 10:30 (sâmbătă-duminică) pentru mic dejun, respectiv de la 18:00 la 23:00 (zilnic) pentru cină.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

The Manor

Craiova

Solicitați rezervare
Ramada Plaza Craiova

Craiova

Solicitați rezervare
Ellipse Restaurant

Craiova

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Focus Bar

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin