Centrum Bar

Mamaia Bulevard Sat Vacanta Area, Constanța, Romania

Centrum Bar este poziționat la parterul hotelului nostru partener, Ramada Constanța, reprezentând locul ideal pentru a vă relaxa în timpul ce degustați o băutură la alegere din varietatea propusă de locație, atent pregătită de către barmani.

Fie că veți alege să savurați o cafea, unul dintre cocktail-urile lor răcoritoare sau orice alt tip de băutură, la Centrum Bar veți avea parte de o experiență plăcută, într-un mediu primitor cu un design reconfortant, ideal pentru socializare. În scopul de a vă oferi cât mai multe servicii de calitate, locația noastră parteneră dispune și de un internet corner, echipat cu două birouri și cu două calculatoare, care beneficiază de acces la internet de mare viteză.

În condiții normale, barul este deschis zilnic între 09:00 și 16:00.

Stațiunea Mamaia vă oferă alte alegeri de restaurante și locații partenere excelente: la doar 4 minute cu mașina, Restaurant Coriolis din cadrul Hotel Iaki vă așteaptă cu beneficii exclusive. Pentru încă 4 minute petrecute la volan pe Bulevardul Mamaia, puteți păși pragul Restaurant Splendid, care vă așteaptă în cadrul Splendid Conference Hotel & Spa (*doar adulți).


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Restaurant Coriolis

Mamaia

Solicitați rezervare
Restaurant Splendid

Constanța

Solicitați rezervare
Atmosphere Sky Bar

Constanța

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Centrum Bar

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin