Beluga Concept

Strada Virgil Fulicea 7, Cluj-Napoca 400000, Romania

În spatele ușii intrigante se află lumea expansivă Beluga. Un concept unic, care aduce un omagiu bogăției și decadenței stilului Art Deco din anii 1930, cu mâncăruri rafinate internaționale și divertisment contemporan și distracție, toate în inima orașului Cluj-Napoca.

Purtați chic și relaxant în timpul zilei sau îmbrăcați-vă pentru a impresiona noaptea și experimentați localul nostru de clasă înaltă din cadrul locației noastre partenere.

Pentru a vă diversifica experiența culinară în Cluj-Napoca, vă propunem să încercați Syndicate Bar și Restaurant Marco Polo din cadrul DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza. La doar 15 minute distanță cu mașina, către sudul orașului, în livada Palocsay, terasa sezonieră (mai-octombrie) de la Aroma Restaurant vă invită la o masă excelentă acompaniată de preparate de cea mai bună calitate, totul beneficiind de o priveliște panoramică asupra Clujului.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Syndicate Bar & Lounge

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Marco Polo Restaurant

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Aroma Restaurant

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Beluga Concept

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin