Aroma Restaurant

Calea Turzii 295, Cluj-Napoca 400000, Romania

În anul 2003, un restaurant își așeza fundația în Livada Palocsay, mizând pe o panoramă unică asupra orașului și pe o terasă splendidă. Aroma Restaurant are două încăperi pentru servirea oaspeților, însă la momentul actual acesta este închis, urmând să își redeschidă porțile pe liniștita lor terasă începând cu 1 mai 2021. De altfel, salonul de la etaj este amenjat în stil clasic având ca piesă centrală un semineu. Geamurile mari și compartimentarea modulară a salonului oferă intimitate oaspeților și o priveliște încântătoare. Meniul à-la-carte propus de partenerii noștri este inspirat din bucătăria internațională, cu preparate care își au rădăcinile în pasiunea pentru a călători și a experimenta.

La doar 15 minute distanță cu mașina, veți putea alege între alte trei locații partenere: Beluga Concept, cu specific italienesc, din centrul vechi, alături de Marco Polo Restaurant și Syndicate Bar, situate în cadrul DoubleTree by Hilton Cluj City Plaza - hotel partener.


Descoperiti locatia


Recomandari locatii partenere

Beluga Concept

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Syndicate Bar & Lounge

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare
Marco Polo Restaurant

Cluj-Napoca

Solicitați rezervare

Solicitati o rezervare la

Aroma Restaurant

sau

Sunati-ne

Despre Imperia Club

Imperia Club, recunoscut drept Luxury Exclusive Club în ultimii 5 ani de zile, este rezultatul dorinței noastre continue de expansiune. Echipa, cu o experiență de peste 12 ani în industria ospitalității de lux atât pe plan local, cât și internațional, a pus bazele unui club exclusivist, cu circuit închis, pentru ca mesele in oras sau calatoriile de lux sa fie absolut memorabile.

© 2022 Imperia Club

Imperia Club Social Media

facebook instagram linkedin